Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Tre Brødre

Vorderseite für Tre Brødre

System: Warhammer Fantasy Roleplay 2nd. edition
Genre: Fantasy, Intrige
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Stefan Skriver Lægteskov

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (1,5 MB)
PDF Rollen [Dänisch] (1 MB)

Beschreibung

Hjem kære hjem, tja det var vel sandt for nogen. For ham var det en forbandelse der hvilede over hans liv. Hans mænd talte altid om hvad de ville gøre når de havde tjent nok penge og kunne opgive livet som lejesoldat. Købe et landsted eller en kro, slå sig ned og få en familie. For ham var det omvendt han havde opgivet det liv, var blevet lejesoldat og havde prøvet at komme så langt væk fra hjemme som muligt. Men nu var han her igen, Han kiggede op på sit fødested, i skumringen med regnen silende ned virkede slottet ikke specielt indbydende, Dets siluet på toppen af bakken lyst op bagfra af et underligt gult skær.
”Op med humøret brormand!”
Wilhelm kom ridende op på siden af ham,
”Så slemt bliver det heller ikke, jeg er sikker på Sigmund bliver glad for at se dig igen, det er trods alt så længe siden nu ikke?”
”Du er trods alt hans bror og før eller siden bliver i nødt til at snakke sammen igen.”
”He, og hvis det er han stadig er sur har du hele dit lejekompani du kan gemme dig bagved ikke?”
Han kiggede surt på sin storebror, hans munterhed smittede ikke af. Men det var måske på tide at få lagt fortiden bag sig, hvem ved, måske kunne det endda være at han kunne få sit hjem tilbage.
”Baah Wilhelm, det er nemt nok at gøre nar, men det her var din ide, så det kan være jeg gemmer mig bagved dig istedet, så kan vi se hvor meget jeres tvillingebånd kan holde til!”
”Så så brormand, nu ikke så muggen, når dig og dine mænd har fået hakket jer igennem de udøde kan i tage afsted når som helst, hvis det er, er det højst et par dage vi snakker om, så kan du stikke af igen ikke?”
Han fnyste og red op for enden af kolonnen, tja et par dage, og så videre igen. Det var ikke de udøde han var bange for, dem havde han kæmpet imod utallige gange, det var familiegenforeningen der bekymrede ham.

Hier gespielt worden

Vintersol (2006)
Fastaval (2006)

Preise

Vintersol (2006)

Gewinner, Vintersolprisen

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken