Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Ingen spor efter Alex

(AKA: Inga spår efter Alex)

System: Systemløst (Symbiotisk drama)
Genre: Drama
Deltagere: 8 spillere

Af

✏️Jan Salomonsson
✏️Tobias Wrigstad

Foromtale

Min lommekniv er rød og har saks, træsav og forstørrelsesglas. Kompas. Tandstik. Jeg klarer mig. Chokoladen for blodsukkeret, kondomerne for vandet. I Gustavs taske ligger der et stort bundt sammentapede tændstikker. En gang skød han en fugl med luftgeværet, en lille fugl med magnumkugle og så meget tryk på, at hovedet forsvandt.
Han plejer at le ind imellem, om sukker og salpeter, om den blå plade, som vi holdt imod lækken fra oliecisternerne på sygehuset den sommer. Han plejer at le, og så tænker jeg, at jeg kommer til at klare mig.

I hyttens bagerste vindue ses lyset af en sengelampe. Fra vinduet havde man en god udsigt over ejendommens søside, over den ryddede sti mod vandet og isen, som løb tværs over sundet og den anden side og molen.
Far var gået derover, øjensynligt på ski, og med en kasse øl, som han trak efter sig på isen med et reb om taljen. De havde sagt, at man skulle kunne se kapslerne med en almindelig kikkert.

En simpel øvelse af Jan Salomonsson & Tobias Wrigtad for otte spillere og to spilledere, sat til tonerne af Linus Gabrielsson & Waldozas Experiment.

Min fickkniv är röd och har sax, trådsåg och förstoringsglas, kompass. Tandpetare. Jag klarar mig. Chokladen för blodsockret, kondomerna för vattnet. I Gustavs väska ligger en stor bunt hoptejpade tändstickor. En gång sköt han en fågel med luftgeväret, en liten fågel med magnumkula och så mycket tryck att huvet försvann.
Han brukar skratta ibland om socker och salpeter, den blå lågan vi höll mot läckan från oljecisternerna på sjukhusområdet den sommaren, han brukar skratta och då tänker jag att jag kommer att klara mig.

I sjöbodens bortre vindsfönster syntes ljuset av en sänglampa. Från fönstret hade man god utsikt över tomtens sjösida, över den nyskottade stigen mot vattnet och isen som löpte tvärsöver sundet över till andra sidan och affärsbryggan. Far hade gått dit, visserligen på skidor, och hemfört en pilsnerback som han dragit efter sig på isen i ett rep om midjan. De hade sagt att man skulle kunna se kapseln med bara en vanlig kikare.

Spillet på

SydCon 10 (En Odyssé) (2001)
Borås Spelkonvent 19 - Potius Sero Quam Numquam (2001)
Fastaval (2004)

Priser

Fastaval (2004)

Nomineret, Publikumsprisen (Delt andenplads) [+]

TriviaIndsend rettelser for denne side