Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Skyggespil

Forside til Skyggespil

System: Warhammer Fantasy Roleplay 1st. edition
Genre: Fantasy

Af

✏️Martin Svendsen
🎨Christian Vejløe

Download

Zip Scenariet [dansk] (3,2 MB)

Foromtale

"Lad os holde pause... det er ved at være mørkt", hans stemme var ru som forkullet hud. Rytteren foran ham stoppede og Vogelstamps brede, arrede ansigt stak frem fra den regnvåde hætte. "Vi stopper når jeg siger til. Der er et par timer til solen går ned, og jeg så et skilt til en by der hed Stahlbrügge et par mil tilbage". Engmann steg af hesten. Han stod i mudder til ankelen. Han så op på Vogelstamp, mumlede et par ord, og lagde hånden på hestens flanke. Den faldt spjættende om i sølet, med fråde om munden, øjnene mælkehvide. "Min hest er træt... vi holder pause", Vogelstamp stirrede sammenbidt på Engmann, der gengældte det iskolde blik. De andre betragtede hovedrystende optrinnet, de havde set det før. Når troldkarlen var i det humør var der intet at gøre. De steg af hestene og begyndte at slå lejr i ly af de nøgne, krogede træer.

"Vogelstamp! Der ligger sku en død gut herovre". Kuntz var trukket ind mellem træerne for at sondere terrænet. Han stod og sparkede til et daggammelt lig med en ligegyldig mine, mens hans mølædte køter var gået i gang med en lidt for nærgående inspektion af ligets ædlere dele. Der lå endnu et lig et par meter derfra, og yderlige ti meter væk endnu to kroppe. "Se om de har noget på sig af værdi" kom svaret fra Vogelstamp. Gauber gik hen til liget og undersøgte det med en professionel kølighed. "Hmm han har ikke været død i et døgn, 2 pile i ryggen, et baghold!" Han så sig nervøst omkring. "Han har intet af værdi" tilføjede Kuntz. "Nogen er kommet os i forkøbet...vent...han har et brev i støvlen":

- Herr Fiedler, jeg kender ikke dem og de ikke mig, men deres rygte gør dem ære. Jeg ønsker at erhverve mig deres ekspertise, og både kan og vil betale dem fyrsteligt. Kom til Stahlbrügge og opsøg mig hurtigst muligt, så kan vi aftale de nærmere vilkår for ansættelse -
- Ærbødigst Herr Wilhelm Sehrschlüpfrig

De så på hinanden: "Jeg synes vi skal gøre det!". Sweibart så rundt på de andre. Kuntz lignede som sædvanligt et spørgsmålstegn. "Gøre hvad!?". Vogelstamp talte: "Lad os gøre det, jeg er Fiedler og i er mine folk, i morgen tager vi til Stahlbrügge…og Kuntz…din køter står og æder af liget… Gør noget!".

Spillet på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)
TRoA Con (2011)

Priser

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Nomineret, Bedste Spilpersoner
Nomineret, Bedste Bipersoner

TriviaIndsend rettelser for denne side