Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Kimærens orden

Forside til Kimærens orden

(AKA: The Chimeric Order)

System: LARP Semi-live
Genre: Gyser
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Lars Kroll

Foromtale

Fire sårbare sjæle søger fællesskab i en sekt. Det eskalerer grænseløst da det okkulte mæsker sig i deres inderste følelser og minder indtil de er bragt så tæt sammen at de mister sig selv.

Kimæren hungrer ensomt i sin kælder. Dens hengivne slaver tilbeder den, og den mæsker sig i deres kærlighed, begær, ekstase og rædsel. Den mærker noget nyt: Fire bevidstheder, fire sjæle, fire kroppe. Fire kilder til ny næring, hvis bare de kan samles.

Fire ensomme mennesker, der er indblandet i det okkulte på hver deres måde, bliver inviteret til optagelse i Kimærens Orden: En eksklusiv okkult Loge. Under optagelsesritualerne, opdager de snart, at de kræfter de altid har troet på, virkelig eksisterer. Men det bliver også klart, at en, eller måske flere fremmed bevidstheder sniger sig ind i deres sind, påvirker dem, og lader dem læse hinandens tanker. Hvor tæt kan et fællesskab blive, uden at man mister sig selv?

Bodyhorror
Semi-live
Play to lose

Spillertype: Du holder af at være medskaber af fortællingen, at spille op til de andre spillere, at skræmme, og at lade dig skræmme. Du er tryg ved fysisk spil, og ved at deltage i et gruppekram.

Spilledertype: Du holder af at sætte stemning, styre tempo og guide fortællingen.

Spillet på

Fastaval: Otto for folket (2023)


Indsend rettelser for denne side