Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

XP-Fisk - the kortspil

Af

DesignerRikke Munchkin Sørensen (Overlaks)

Foromtale

Banebrydende lydeffekter!

Her er muligheden for at opleve et revolutionerende kortspils debut i denne stjitz-dominerede verden. Det har sine rødder i det velkendte Kortspil 'fisk', men passer bedre til verden, som vi ser den idag... eksempelvis får man flere XP, hvis man snyder modstanderen, hvis man bestikker overlaksen, eller hvis man kommer udklædt. Der gives grundigt indføringskursus i spillereglerne.

I dette spil er der en præmie til vinderen.

Dette er et spil, der bygger på det berømte kortspil 'fisk”, men hvor vinderen er den, der får flest XP. Disse kan blandt andet optjenes ved at snyde, bestikke dommerne og Overlaksen, komme med passende Monthy Python-citater, øh, nåja, og så forresten også ved at få stik.

Den eneste ulempe, jeg endnu har opdaget ved spillet, er, at det er nødvendigt med en dommer pr. aktiv spiller. Dette problem prøver vi i år at løse ved at værge dommere blandt de (relativt) uskyldige og intetanende deltagere, så hvis du har lyst til at sætte fine krydser og blive bestukket, så skriv SL ud for XP-fisk på tilmeldingssedlen. Regelkendskab er intet krav, da spillerne alligevel heller ikke kender dem. Vi vil til gengæld give et lille lynkursus på et eller andet tidspunkt i løbet af weekenden (ja: Inden spilstart (promise)).

Spillet på

InConsekvent ReConstruktion II (1997)
IRIIB (1999)


Indsend rettelser for denne side