Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

XP-Fisk - the kortspil

Von

DesignerInRikke Munchkin Sørensen (Overlaks)

Beschreibung

Banebrydende lydeffekter!

Her er muligheden for at opleve et revolutionerende kortspils debut i denne stjitz-dominerede verden. Det har sine rødder i det velkendte Kortspil 'fisk', men passer bedre til verden, som vi ser den idag... eksempelvis får man flere XP, hvis man snyder modstanderen, hvis man bestikker overlaksen, eller hvis man kommer udklædt. Der gives grundigt indføringskursus i spillereglerne.

I dette spil er der en præmie til vinderen.

Dette er et spil, der bygger på det berømte kortspil 'fisk”, men hvor vinderen er den, der får flest XP. Disse kan blandt andet optjenes ved at snyde, bestikke dommerne og Overlaksen, komme med passende Monthy Python-citater, øh, nåja, og så forresten også ved at få stik.

Den eneste ulempe, jeg endnu har opdaget ved spillet, er, at det er nødvendigt med en dommer pr. aktiv spiller. Dette problem prøver vi i år at løse ved at værge dommere blandt de (relativt) uskyldige og intetanende deltagere, så hvis du har lyst til at sætte fine krydser og blive bestukket, så skriv SL ud for XP-fisk på tilmeldingssedlen. Regelkendskab er intet krav, da spillerne alligevel heller ikke kender dem. Vi vil til gengæld give et lille lynkursus på et eller andet tidspunkt i løbet af weekenden (ja: Inden spilstart (promise)).

Hier gespielt worden

InConsekvent ReConstruktion II (1997)
IRIIB (1999)


Korrektionen für diese Seite einschicken