Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Crawling All Over II

(AKA: Crawling All Over III, Crawling All Over – ver. 3)

System: Via Prudensiae
Genre: Sci-Fi

Af

✏️Ask Agger
🎨Asta Wellejus

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,5 MB)

Foromtale

d. 5. april 2413.
Basen Tristan III har mistet kontakten med rumskibet Epsilon. Skibet var på vej hjem fra ekspedition til en fjern planet kaldet Desmox, da det pludseligt standsede motorerne og afbrød al kommunikation. Skibet, der ejes af mega-koncernen DeepSpace Inc., befinder sig nu i en ustabil bane omkring den lille måne Attila. Om ca. 30 timer vil skibet styrte ned på månen, der er tæt bebygget med industri- og mineanlæg.
Ejeren af Attila, koncernen TerraForm Inc., har sammen med den nærmeste militærbase udrustet et opklaringshold, der ledes af veteranen Jack Hamilton. Situationen tages meget alvorligt, da den kan skyldes fjenden, der ellers ikke har været aktiv i dette solsystem i årtier.

"I RUMMET KAN KUN MASTEREN HØRE DIG SKRIGE!"

Vi befinder os i det kolde tomme verdensrum år 2415. I billedet ses en stor planet, hvorpå man igennem de grå skyformationer svagt kan skelne et brunt bjerglandskab. En stærk kikkert ville måske ha' afsløret de store fabriksanlæg som graver sig ind i planetens bjergkæder, eller planetens store rumhavn. Pludselig glider en skygge ind i billedet og skjuler planeten. Vi zoomer lidt ud. og ser et stort metallisk rumskib glide langsomt forbi med slukkede motorer, vi når lige at læse navnet U.S.S Epsilon og firmanavnet DeepSpace™ Inc. før rumskibet glider ud af vores synsfelt på sin kurs ned mod planetens overflade.

Kort efter glider endnu et rumskib forbi: I luftslusen ombord på den betydeligt mindre forfølger står seks stolte medlemmer af Det Amerikanske Marinekorps. Deres ansigter udstråler patriotisk stolthed og en stålfast holdning. De er alle fast besluttet på, med livet som indsats, at stoppe det løbske rumskib U.S.S Epsilon, før det med katastrofale konsekvenser vil styrte ned på planeten under dem.

Spillet på

Fastaval (1992)
Spiltræf (1992)
TRoA IX (1994)
Pentacon V (1994)
Krikkit Con I (1995)
Placebo-Con (1995)
Claustrum Con (1996)
Orkon (1997)
Ballerup Rollespils Festival (1998)

Priser

Fastaval (1992)

Nomineret, Bedste Scenarie
Nomineret, Bedste Special Effects


Indsend rettelser for denne side