Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Den fortabte fane

Forside til Den fortabte fane

(AKA: The Lost Banner)

Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Martin Andreas Dahl Sinding

Foromtale

Fem barndomsvenner må finde sammen igen for at opspore det originale Dannebrogsflag inden det falder i hænderne på en gruppe nynazister.

Foromtale

Da fem barndomsvenner genforenes til deres mentors begravelse, sender en kryptisk besked dem på sporet af Dannebrog, den mytiske fane, der faldt ned fra himlen som en gave fra Gud, og som det siges kan gøre bæreren uovervindelig. En gruppe psykopatiske nynazister, kaldet Nordens Sønner, er ude efter den fortabte fane og kun vennerne kan stoppe dem. De må atter slå sig sammen og overkomme de uenigheder der i første omgang skilte dem ad, for at holde Dannebrog ude af hænderne på nazisterne. I et hektisk kapløb med skurkene bliver de fem venner sat på prøve, mens sporene leder dem fra Rigsarkivets læsesal til hemmelige krypter.

Den Fortabte Fane er et scenarie, hvor relationer og hæsblæsende action er i fokus. I bedste Indiana Jones stil er der onde nazister, farlige fælder og gamle hemmeligheder der skal afdækkes, for at finde Dannebrogs hvilested. Vær beredt på et medrivende eventyr, der vil vække dansk historie til live gennem jagten på det sagnomspundne nationalsymbol.

Spillertype

“Den Fortabte Fane” er et scenarie for spilleren, der vil have både karakterspil og action. Karaktererne er kernen i scenariet og deres interne relationer er i højsædet, men som en del af en fortælling fyldt med historiske mysterier og hæsblæsende action.

Spilledertype

Som spilleder af den fortabte fane skal være klar til at udfylde mange roller. Du skal skabe en stemning af mystik og eventyr, sætte de mere relationsbårne scener, forvalte scenariets overordnede fortælling om jagten på dannebrog, og ikke mindst holde styr på den vilde action.

Antal spillere og spilledere: 5/1

Tid: 4-5 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 16+

Læsemængde: 3 siders karakterark + diverse handouts

Online: Ja

Stikord:
Action-eventyr
Young adult
Historisk

Spillet på

Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)

Priser

Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)

Nomineret, Bedste Roller [+]
Nomineret, Bedste Virkemidler [+]
Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Deltagernes Pris (Delt andenplads)


Indsend rettelser for denne side