Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

En Viden til Forskel

(AKA: LEFLIVE IV)

System: LEF

Foromtale

Korrespondence mellem retsmediciner M. Jacaster og underdommer I. C. Aurelius angående en morderskes mentale tilstand:

Til Underdommer I. C. Aurelius
angående sag #574-B8, 2. februar 1069:

... igennem mit studie af indsatte (Ansier, Eleonora), forekommer det mig at hendes tilstand i bedste tilfælde kan beskrives som anormal. Jeg har, under begrænset tvang og i sandhedens navn, udsat hende for en række undersøgelser af korporlig såvel som mental karakter. Indsattes legeme er, med undtagelse af et par skavanker, sandsynligvis pådraget som følge af hendes virke som skurekone, i tilforladelig stand. Sindet er dog det der interesserer mig: Hendes neurologiske og sproglige reaktioner er dybt utilregnelige og det forekommer mig, at der på ingen måde kan være tale om det proverbielle "spil for galleriet". I henhold til Doktor Medicus Rufus Arenheims forelæsninger af 1068, mener jeg at have fundet et levende eksempel på den tilstand Arenheim beskrev som "hysteri". Jeg er desværre klar over, at dette element ikke spiller ind i den gældende retspraksis — men jeg vil dog, i forskningens navn, på det stærkeste opfordre Dem til ikke at udsige en dom udfra normens præmisser. På trods af hendes svære forbrydelse bør indsatte, som et minimum, bevares til yderligere studier.

Ærbødigst,
Retsmediciner M. T. Jacaster


En Viden til Forskel er et scenarie i en brydningstid. Den gamle verden står overfor et modernisering ens kvantespring i den teknologiske og åndelige udvikling. Helteskikkelsen rammes da riddere, feltherrer og eventyrere erstattes af den nye verdens læger, fysikere og fritænkere.

Vi står på randen til det feudale systems sammenbrud, hvor slotte og paladser vil se sig ombygget til banegårde og fabrikker og Valhel for Første gang mærker det moderne gennembrud

En tilsyneladende betydningsløs konvent samler en række af nytænkere, finansieres af en optimistisk junker og danner rammen om sommerens store Sjællandslive.

Afviklinger

21. - 23. juli 2006Danmark

Nævnt i følgende artikler

LEFLIVE IV - En Viden til Forskel Side 23 Nummer 06 (Marts 2006) Rollespilleren
Klar, parat, spil! Side 4 Nummer 07 (Juli 2006) Rollespilleren
LEFLIVE IV - En Viden til Forskel Side 41 Nummer 07 (Juli 2006) Rollespilleren
Sker der noget? Rygter fra rollespilsmiljøet Side 42 Nummer 07 (Juli 2006) Rollespilleren
Kalenderen Side 16 29 (Juli 2006) Hareposten
Rygter og Spot on Side 42 Nummer 08 (Oktober 2006) Rollespilleren
Rune Lipperts Nytårstale Side 22 Nummer 09 (Marts 2007) Rollespilleren


Indsend rettelser for denne side