Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Ens er døden

Vorderseite für Ens er døden

(Alias: Alike is Death)

Genre: Action, Efterforskning, Sci-Fi
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4-5 Spieler

Von

✏️Nikolaj Gedionsen
🎨Martin 'Mook' Knudsen

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (14,5 MB)

Beschreibung

Drama, efterforskning og mystiske organisationer. Velkommen til Ens er Døden, hvor du er en del af en interplanetær politienhed, som skal opklare en række gådefulde mord på forskellige planeter. Detektiverne der skal optrævle sandheden omkring mordene, har alle deres rolle at spille i efterforskningen, men de er også fejlbarlige væsener med hver deres fortid på slæb.

Ens er Døden foregår i Starfinder-settingen, men med meget forenklede regler så alle kan være med. Kendere af settingen vil få lidt ekstra ud af scenariet, da scenariet tager etablerede elementer direkte fra Starfinder-universet for at fortælle en original og
spændende historie – med fede action-pauser.
Efterforsknings-elementet bruges til at få dramaet og optrævlingen af plottet frem, og i bedste hårdkogt detektiv-stil må karaktererne stå ansigt til ansigt med indre og ydre dæmoner.

Så hvis du kan lide din Science-Fantasy med en portion Noir, er dette scenarie måske for dig?

An action-packed detective story in the Starfinder universe. Law-enforcers are sent to investigate a series of brutal murders all unsettlingly linked to each other...

Hier gespielt worden

Fastaval - Otto in Space (2020)

Preise

Fastaval - Otto in Space (2020)

Nominiert, Specialprisen
Af Nikolaj Gedionsen
Scenariets gennemførte visuelle udtryk både understøtter og opløfter scenariet til et niveau, der kun kan sammenlignes med 90’ernes farverige systemudgivelser, når de var bedst. Ens er Døden nomineres for en klar linje fra layout over illustrationer til spillermateriale, der begejstrer læseren hele vejen igennem med visuelle lækkerier.


Korrektionen für diese Seite einschicken