Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Emotions of War

Vorderseite für Emotions of War

Genre: Novellescenarie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Kenneth Christian Niemann

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,8 MB)

Beschreibung

De rædselsfulde dødsskrig fyldte luften på slagmarken. Regnen haglede ned fra en kulsort himmel. Den unge kelter faldt til jorden. Marcus hævede sit sværd. Men han tøvede… Knægten var ikke meget ældre end Marcus’ egen søn. Hvordan kunne han som far tage livet af en dreng som lige så godt kunne have været hans egen. Drengens øjne lyste af frygt, mens han desperat strakte sig efter sit tabte våben. Marcus gav nådestødet.

Emotions of War er et tragedie novelle scenarie om de følelser som soldaterne står med i kampens hede. Spillestilen er action i krigsscenerne, blandet med en melankolsk tragisk stemning. Når det i de grufulde kampe ser mest håbløst ud, kan karaktererne vælge at ofre et af deres minder og de værdier der er knyttet til det for at hjælpe sig selv eller en af kammeraterne til at overleve lidt endnu. Hvilke værdier står en soldat fast ved selvom det koster dem livet?

On the battlefields of the outermost province, the fighting is both cruel and epic. In their own bloody march to a glorious death, the Roman soldiers find strength in the memories of home.

Hier gespielt worden

Fastaval - Otto in Space (2020)


Korrektionen für diese Seite einschicken