Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

London ved nattetid

System: Call of Cthulhu
Genre: Efterforskning, Gyser
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 3-5 Spieler

Von

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beschreibung

Tågen lå tæt den aften. Så tæt at selv lydende blev dæmpet. Tågen gled ud over Thamesen og blokerede for udsynet. Kun det lille lys fra masten skabte en sløret oplyst del af tågen. Den var ikke synligt langt væk fra men nok til vi kunne se det fra broen. Smuglerne ville anløbe snart vi skulle give lyd når damperen var under broen hvor de ikke ville kunne se vores lyssignal.

Da lyset forsvandt under broen, kiggede vi efter manden med lampen, men han var væk. Lygten lå knust under tæppet, men vi havde ikke hørt en lyd. Vi kaldte dæmpet efter ham og forsøgte at tænde lygten. Det lykkedes og vi fik i sidste øjeblik lavet lyssignalet. Da vi dækkede lampen til så vi i skæret fra lygten vores mand.

Vi krøb langs kanten men turde ikke tænde lys, han lå livløs og kold. Da dampskibet forsvandt i tågen, vågede vi lyset. Der kun få meter fra hvor vi havde stået lå han, død… Men det var ikke rædslen ved den døde, eller at det faktum at det var sket uden vi havde hørt noget. Det var hans fortrukne ansigt og opdagelsen af at halvdelen af hans hals manglede. Alligevel var der minimalt blod på broen, langt fra nok til det store hul i halspulsåren.

Jeg greb hans arm, den var kold men det var ikke alt, et skrig flængede mørket, men det var i mørket i mit sind. Min kammerat skreg, jeg kunne høre hans dødsskrig som et ekko langt væk fra. Så talte han til os, den døde bevægede sig og talte med en hvisken. ”Det… er… ikke… ovre…”

- - -

Spillerne vil spille betjentene på broen og deres venner som uden hjælp fra ordensmagten vil finde ud af hvad deres ven døde af. Dette trækker dem ind i Call of Cthulhus mørke verden i 1890ernes London.

Hier gespielt worden

ESFROAG (2019)


Korrektionen für diese Seite einschicken