Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

De tomme grave

System: Call of Cthulhu 7th Edition
Genre: Action, Efterforskning, Gyser, Thriller
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 3-5 Spieler

Von

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beschreibung

Jeromy samlede træt lygte op fra bordet og tændte den. Han tog det store nøglebundt fra sømmet og åbnede døren. Udenfor pep luften forbi og regnen trommede dovent på taget. Han skuttede sig og trak sin lange frakke over sig, og tog en hat på. Han sukkede endnu engang og gik ud i regnen og lukkede døren bag sig.

Han begyndte den korte gåtur ned mod diget omkring kirkegården, det var som om regnen hånede ham og i stedet for bare dovent at falde så begyndte det at sile ned fra oven. Et lyn flængede nattehimlen og Jeromy skuttede sig i sin frakke. Hvad var det også for en aften at lave drengestreger i. Hans hus lå på en lille bakke og han kunne derfor se ned over gravpladsen mens han gik ned mod lågen. Jo lyset var der endnu en flakkende lys som fra et stearinlys eller olielampe. Det var ovre på den gamle del af kirkegården. Han nåede ned i ly af de gamle egetræer der stod langs denne del af diget. Han satte nøglen i lågen og låste den op, metallet brokkede sig med knagende lyde over at blive tvunget rundt her midt om natten.

Jeremy nærmede sig lyset han gik rundt om det gamle Mor’Decarr Mausoleumet og gik nærmere, lyset måtte stå nede bag en af gravstenen, så havde de unger tænkt sig lidt om. Han drejede ind af stien og undrede sig over den store bunke jord midt på gangstien. De lømler, nu skulle han...

"God morgen hr inspektør, ja det er en kedelig sag, ham de ser dernede i bunden af graven er graveren Jeromy Edwards og som de kan se er de her 5 grave åbne og kisterne tomme. Det virker mærkeligt at en graver ville gøre sådan, men han må vel have knækket nakken ved at falde ned i hullet."

Doktor Francis kiggede op fra at have undersøgt graveren, "Han er ikke død af faldet men..."

Inspektøren så på ham, "men..."

Doktoren så op på ham, "hvis jeg skal komme med en dødsårsag må det være..."

Her slutter jeg min intro, så hvis du vil vide slutningen må du spille mit scenarie.

Hier gespielt worden

ESFROAG (2017)


Korrektionen für diese Seite einschicken