Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Legenden om … IV

Vorderseite für Legenden om … IV

System: Gumshoe hack
Genre: Novellescenarie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Troels Ken Pedersen
✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (2,6 MB)

Beschreibung

Baggrund:
Legenden om … er den fjerde antologi i serien af Ascalon-scenarier. Scenariet består af fire novelle-scenarier, hvor vi følger fire lykkeriddere, hvis veje krydses igen og igen.

Hvert af Legenden om …-scenarierne er baseret på en Sword & Sorcery-forfatters historier, og vi er denne gang nået til Fritz Leibers Lankhmar-fortællinger, hvorfor de fire noveller alle udspiller sig i en mørk og skummel by med intriger, hemmeligheder og dystre gerninger.

Spillet:
Spillerne spiller fire lykkeriddere og slyngler, hvis veje krydses igen og igen i fire små historier. De fire historier spilles i fri rækkefølge, og det giver hver spilgruppe sin egen mulighed for at prioritere historierne og på den måde skabe hver deres unikke forløb. Efter hver historie digter spillerne videre på legenden om deres karakter, som således kommer til at vokse med hver historie.

Vi anvender et GUMSHOE-hack fra tidligere år, som er timed til at holde scenariet kort. Spilpersonernes “skills” er pointpuljer, og det gælder således om at forløse historien, inden pointpuljerne er brugt op. Det er som sådan ikke muligt at “dø” endeligt i en historie, men en spilperson kan sagtens blive elimineret, men det gælder kun for en kort stund, da karakteren er med i næste historie igen.

Hver historie baserer sig på intriger og storladne følelser, som bliver fundamentet for scenariets actionscener. Blandt de fire historier finder vi en ældgammel Lichkonge, som drømmer om at blive udfriet fra sin tilstand, drømmekøbmændene, hvis varer er første skridt i deres invasion, en kvinde, der hver nat danser sin elskedes død, mens hun venter på, at en hævner skal byde hende op, og nogle gange er det bare farligt at være rottefænger, når rottemændene sender deres bedste menneskefænger.

Hier gespielt worden

Viking-Con 30 (2011)


Korrektionen für diese Seite einschicken