Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Når jeg ser en Shell-tank brænde

System: Basic Roleplaying
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Peter Jones
✏️Simon Aakjær

Beschreibung

Mørket lagde sig over byen. Og den tiltagende måne havde svært ved at belyse alle de små sidegader pga. boligkarreerne. Hundene gøede højt, og det gav en hul klang, når ekkoerne blev kastet frem og tilbage mellem de slidte mure.
Rød Ungdom-grupper sponsede afsted, og håbede på de ikke blev fanget; fanget af de "gode" hippoer, nazisvin, hvad end...

Küpper løb. Han tænkte, imens han råbte: "Ein, Zwei, Drei... Nazipolizei..." Kristoffer havde det okay med situationen - nej, vænnet sig til den. Han havde trods alt troet at han havde været eftersøgt af PET de sidste tre måneder.
Gunnar havde bare lyst til en smøg. Han fulgte den trykkende fornemmelse af hjertebanken i halsen. "Bare en smøg... Bare mine forældre ikke finder ud af det. Det ville være noget lort, noget fuck," tænkte Jeppe og osede samtidigt raskt videre.
Maranne kommanderede hæftigt: "Til højre - nej... til venstre - hurtigere - nu..."

De nåede ud af det bebyggede kvarter, og løb gennem en park, hvor de uheldigvis kastede sig tværs gennem en tjørnehæk, og de mærkede hud, der blev flænget ubarmhjertigt...

"Når jeg ser en Shell-tank brænde" er et grænseoverskridende scenarie, der får mennesker til at tænke på, hvad de skal have på i skolen, den kommende dag.

Hier gespielt worden

UnConventional (1996)
Fastaval (1996)
Orkon - Mafia (1998)


Korrektionen für diese Seite einschicken