Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Hitchhikers Guide to the Galaxy

System: Systemløst
Genre: Komedie

Von

✏️Morten Lund

Beschreibung

-Problemet med det ultimative svar

Det er aldrig fedt at blive kaldt op på rektors kontor, uanset hvad grunden er; Et smadret økonomisk megalaboratorium, en fest der endte med en klatretur i den store holografiske skulptur uden for hunvæsenskollegiet, eller ‘bare’ fordi man kom til at have svarene på eksamenen til “Etik i tidsrejser” før prøven var blevet skrevet.

Rektor havde været flink og forstående -næsten for forstående; selvfølgelig kunne problemet gå i sig selv, hvis vi ville udføre et lillebitte job for ham. Vi skulle bare tale med dekanen på hyperpsykologisk institut, Garg Halfront og Filosofiprofessorerne Magjikthighs og Vroomfondel, for de havde et lille interessant problem de gerne ville sætte nogle specialestuderende til at kigge nærmere på, for under 10 altariske dollarsom dagen.

Maximegalon Universitet er i krise, selvom man ikke lige kan se det. Der er nogen der pønser på at afklare alle de store spørgsmål om livet universet og alt det der på én gang, og det ville ikke se godt ud for Universitetets fremtid. Hitchhikers guide to the Galaxy eller Håndbog for vakse galakseblaffere eller Turen går til mælkevejen er Douglas Adams store epos om hvordan universet i virkeligheden er skruet sammen. Vær med til at sikre at verdensordenen kan bestå. Kendskab til trilogien (i 6 dele) vil være et hit.

Hier gespielt worden

Krikkit Con XI - Elgens Prøve (2003)


Korrektionen für diese Seite einschicken