Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

The Cargo

System: ALIEN: The Roleplaying Game
Genre: Gyser, Sci-Fi
Teilnehmer: 4-6 Spieler

Von

✏️Anders Bach Pedersen

Beschreibung

Året er 2181. I er besætningen ombord USCSS Chalenko – et skib af CORVUS G-klassen beregnet til Deep Space Salvage. Skibets computer, en MU/TH/ER 6000 AI er en lidt ældre model – men alt er for gammelt herude i den yderste del af det udforskede univers. Jeres shuttle, jeres bjergningskran, jeres kryopods, jeres reaktor, jeres EEV (Emergency Escape Vehicle) – ja, selv skibet i sig selv.

I er undervejs fra Anchorpoint Station i Gliese 2066-systemet for at hjælpe kolonisterne på planeten Thedus i Epsilon Reticuli-systemet.

En mission givet til jer af jeres arbejdsgiver, firmaet Weyland-Yutani. En af Thedus’ tre seperate koloner melder at have opdaget mystiske og oldgamle kontruktioner på en hidtil uudforsket del af planeten. Weyland-Yutani forventer, at der er gode penge i de artefakter, som der formegentlig vil være til stede i de gamle kontruktioner – og I er garanteret hver jeres shares i fundet!

I vågner trætte og dehydreret fra jeres kryosøvn efter, hvad der skulle være 140 dages rejse. Selv den middelmodige ædelse ombord er kærkommen på dette tidspunkt, og indtagelse af væske er en stærk nødendighed. I opdager dog hurtigt, at noget ikke stemmer…

Hier gespielt worden

Chopcon (2022)


Korrektionen für diese Seite einschicken