Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Festival des Totes

Vorderseite für Festival des Totes

System: Warhammer Fantasy Roleplay 1st edition
Genre: Drama
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Mette Finderup
✏️Thomas Munkholt
🎨Jesper Højland Jensen

Herunterladen

Zip Scenariet (original udgave) [Dänisch] (1,3 MB)
Zip Scenariet (revideret 2004-udgave) [Dänisch] (9,5 MB)

Beschreibung

“Borgere i Niederhofen! Jeg proklamerer hermed på baron Johan von Ritterm...” Den liberi-klædte herolds tale overdøves midlertidigt, da en kærre ruller ind over landsbyens centrale plads med en tung rumlen.
“... von Rittermanns vegne, at der ved efterårsjævndøgn i dette Sigmars år, 2515, afholdes en særlig festligholdelse grundet et glædeligt besøg af den ærværdige Panterridder, ...” Endnu en afbrydelse, da smeden ubetænksomt sætter igang med en rytmisk hamren mod armbolten - en soldat får ham tiet, og herolden kan fortsætte.
“... Panterridderen (!), Sieur Leonius Altheim von Arzig-Münicher, med følge!”. Det sidste skulle have været et imponerende crescendo, men et koldt efterårsvindstød bærer udråbet bort over de sorte marker.

På galgebakken, med udsigt over folkemængden omkring oplæseren og det gamle Schloss Ritter i baggrunden, mætter en flok krager sig i en velhængt hestetyv. Pludseligt åbner liget sine øjne, stirrer bort mod den nedadgående sol, hvor i horisonten en lille skare ryttere er kommet til syne, og hvisker med en tom stemme fra det hinsides: “Det begynder ...”. Forstyrrede letter kragerne, men da den døde tilsyneladende har afsluttet sit budskab, lander de sorte fugle snart igen og befrier bebuderen for det forstyrrende syn med velrettede hak i hans øjne.

Hier gespielt worden

Fastaval (1992)
UnConventional (1995)

Preise

Fastaval (1992)

Nominiert, Bedste Scenarie


Korrektionen für diese Seite einschicken