Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Fanget i tiden

System: Call of Cthulhu
Genre: Sci-Fi

Af

✏️Jesper Wøldiche

Foromtale

Klokken var 3 om natten, og Anton havde endnu ikke fået skrevet den opgave. Han satte sig ved computeren og forsøgte at finde på en indledning. Arbejdet begyndte langsomt at skride fremad. De trænede fingre gled hen over tastaturet, og før han vidste af det, havde han skrevet 3 fulde sider. Han besluttede sig for at gå ud og lave noget kaffe. Han så på uret - klokken var 03:07. Han ville have svoret, at det havde taget mere end 7 minutter at skrive de 3 sider - nå, uret måtte jo være løbet tør for batterier.

Han gik over til fjernsynet for at finde ud af, hvad klokken var. Han kunne jo lige så godt stille uret med det samme, for hvis han ikke gjorde det, ville han bare glemme at gøre det - som det f.eks. var sket med hans opgave: "August Möbius og 4D rumdrejning". Han greb fjernbetjeningen, fandt et prøvebillede, og opdagede til sin forundring, at begge ure viste 03:07.

I sin tid på Boston Uni. havde han set de mest forunderlige ting, men dette - det slog uden tvivl alt, hvad han tidligere havde oplevet. Han løb ind i soveværelset for at få sin mistanke bekræftet. Jo, den var god nok: Vækkeuret var gået i stå nøjagtigt 03:07 - som han frygtede! Først nu lagde han mærke til, at det bankede på døren...

Spillet på

FiskeCon part III (1995)


Indsend rettelser for denne side