Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Huset for enden af vejen

System: Dread
Genre: Efterforskning, Gyser, Komedie
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Anne Meus Morthorst

Download

PDF Scenariet (1,0 MB)

Foromtale

From: GPSinfodanmark@tele.dk
To: Tphoto@gmail.com
Sent on 18 Aug 2019:

Kære Tobias
Jeg ved, at du synes mit job her er fjollet og åndssvagt, men denne gang har vi virkelig ramt jackpotten!
Gørlev Paranormale Sammenslutning er blevet kontaktet af THEODOR BRAMMING (!!!) Jep, den Theodor Bramming, møbelkongen selv. Og han vil gerne have, at vi undersøger hans hus for ‘overnaturlig påvirkning og dårlige energier’. Can you f*cking believe it?!
Det her er ikke sådan helt officielt fra fagforeningens side, men GPS vil gerne frem i verden. Vi vil gerne respekteres blandt danske fagforeninger og være med til overenskomstforhandlinger og alt det gøgl, så jeg fik en idé og jeg har brug for din hjælp.
Vi sender en håndfuld af vores nye og mest lovende clairvoyante til huset for at efterforske, om huset er hjemsøgt eller ej og du tager med, med alle dine kameraer og udstyr. Der er ikke mange penge i det, men tænk nu hvis vi kunne lave det næste Åndernes Magt eller sådan noget? Du ville blive berømt! Og foreningen ville ikke være til grin længere (og måske betale mig mere i løn?).
I tager hen til huset, filmer nogle knagende døre og mystiske lys og bum, så går vi viralt! Jeg har allerede de helt rigtige folk til opgaven og de tror faktisk på alt det der fis; vi mangler kun dig.
Sig nu du vil. Pretty please?

Kærlig hilsen
Julie Hermansen (din yndlingskusine!)
Sekretær, Gørlev Paranormale Sammenslutning.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DREAD er et simpelt system – det eneste man skal bruge er et spil Klodsmajor. For hver ting, detalje eller information, spillerne beder om, trækkes en klods. For hvert dramatisk øjeblik trækkes en klods. Og skulle tårnet på noget tidspunkt styrte i grus … så ser det ikke godt ud for vores spillere.

Spiller: Du er spilleren, der gerne vil leve dig ind i din rolle og selv kan tage initiativ til action. Melodrama og fortællelyst er ikke påkrævet, men klart en bonus.

Spilleder: Du skal kunne lide at skabe en intens stemning og lede dine spillere igennem diverse puslespil med et øje på den overordnede historie, fra komedie til uhygge til grænseløs rædsel.

Spillet på

Viking-Con 38 (2019)


Indsend rettelser for denne side