Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Enter freely and of your own will

System: GURPS Vampire

Af

✏️Malene Steen Nielsen Flagga

Foromtale

Ensom stod han på balkonen. San Franciscos gader spredte sig som et tæppe af lysende linier i landskabet under ham. Bag byen, i horisonten, kunne anes de kæmpemæssige bjergmassiver af Rocky Mountains, der som truende silhouetter suntes at advare om byens grænse. Hans øjne søgte mod byens centrum, hvor han kunne se de store bygningers firkantede konturer med deres mange små lys, der til tider dukkede op og forsvandt.

En helikopter anedes i det fjerne, kommende fra bjergene. Det lille lys på himlen syntes at ville luske sig ind i byen, snigende mellem byens tage, uafhængig af byens liv.

Liv.

Det brusede i hans tindinger, da ordet fandt vej til hans hjerte. En brusen af lyst, der langsomt spredte sig til hans bryst. Han krammede sine hænder om rækværket og kunne mærke en ro brede sig i sin krop. Lidt efter forsvandt fornemmelsen igen og taget om gelænderet blev løsnet.

En ambulance gled over Golden Gate, afsløret af sine små blinkende røde lys og den uro, der bredte sig omkring den, som den bevægede sig frem gennem aftenen. Helikopteren forsvandt bag et hus og kom kort efter frem på den anden side af huset, hvor den satte sig til hvile på toppen af en mindre bygning. Hans blik fangede en bil, der drejede af ved en afkørsel. Noget af byens lys spejlede sig i dens nypudsede lak og dens arrogante langsommelighed afslørede, at det måtte være en stor bil. En limousine. Lysene dukkede op og gled væk, efterhånden som vilen fandt vej op ad den snoede vej, der ville føre den til ham. Den stopede foran hans porte, der lydløst og graciæst gled op foran den.

"Endelig!" tænkte han. "Endelig kommer de!"

Spillet på

Viking-Con 16 (1997)


Indsend rettelser for denne side