Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

For konge og fædreland

System: Systemløst
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Vibeke Wichfeldt

Foromtale

Søndag, d. 18. januar 1919.

Vinteren lå over London; Themsen lå under is, men den mørke skikkelse, der sotd ved dens bred ænsede ikke kulden. Han havde sit eget mørke at kæmpe med; sin egen vinter. Hans tanker var dystre. Den mørkhårede piges ansigt dukkede op for hans indre øje; så ung og alligevel så hadefuld. En tåre gled ned ad hans kind. Det var ikke første gang han havde slået ihjel, men hans ofres ansihgter havde aldrig forladt ham. Han havde tit overvejet at trække sig tilbage fra det hele, men han kunne ikke. Han var ikke ligeglad. Forbandede krig!

– "Det er ovre snart." Stemmen flænsede hans tanker et kort øjeblik, og han vendte sig mod sin elskerinde, der kiggede på ham med klare øjne. "Ovre snart," tænkte han ved sig selv. Han spejlede sig i hendes øjne. Hun var det eneste, der holdt ham tilbage, men hun var stadig ung og havde meget at lære. Det ville aldrig være ovre. Han vendte atter blikket bort … Hvil i fred.

Samtidig i Oxford klubben Cavalry and Guards:
Fem gentlemen, pensionerede officerer i den britiske hær sidder og keder sig bravt i den eksklusive klub. Tiden snegler sig afsted med et trivielt slag bridge. Bare, der dog snart ville ske et eller andet!

Et fromt ønske, som de fem gentlemen snart skulle komme til at fortryde …

I krig og fred
Står vi sammen i geled
TIl sidste mand
For Konge og Fædreland

--
Estimeret til at tage et sted mellem 10-15 timer at spille. Scenariet henvender sig til spillere der har mod på at spille igennem i marathon-disciplinen.

Spillet på

Viking-Con 16 (1997)


Indsend rettelser for denne side