Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Nevermore

Forside til Nevermore

System: Systemløst
Genre: Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Henrik Vagner
📰Nicholas Demidoff

Download

PDF Scenariet (0,1 MB)
PDF Spilpersoner (0,3 MB)

Foromtale

I 1996, ved gennemgangen af Mr. T. Hopkins' dødsbø, fandt man følgende uddrag af et brev. Eksperter er enige om, at det kan dateres til perioden ca. 1845-1855.

"Vist elsker jeg hende, men jeg er en sensitiv natur - mit nervesystem er langt fra mere skrøbeligt end de flestes. Adskillige gange har jeg været ganske syg i sindet, med lange, uhyggelige rekonvalescensperioder imellem. Hver gang sygdommen er vendt tilbage, har jeg klynget mig med endnu mere fortvivlet vedholdenhed til hende - eller rettere, til tanken om hende og mig sammen, endskønt det er ganske utopisk, da hun for nylig har giftet sig med en anden. Det er den grufulde, uophørlige svingen frem og tilbage mellem håb og fortvivlelse, jeg ikke kan udholde længere uden helt at miste forstanden. Jeg har indset, at mit eneste håb om varig helbredelse vil være hendes død, thi det kan jeg bære - visheden om, at jeg aldrig skal se hende mere; intet håb, ingen fortvivlelse. I hendes død må jeg hente kraft til en ny, men ak, hvor sørgelig tilværelse. Ironisk, ikke sandt, at roser er smukkest, når de visner?"

Spillet på

Fastaval - Atlantis (1999)
Con Dôme (1999)

Priser

Fastaval - Atlantis (1999)

Vinder, Publikumsprisen
Nomineret, Bedste Redigering

Trivia

Links

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=41Indsend rettelser for denne side