Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Den Ukendte Fare

System: Systemløst
Genre: Fantasy

Af

✏️Esben William Holm-Hoppe
✏️Morten Sønderlund

Foromtale

Sveden løb som sløve perler ned af Van Demitrés pande, ryg, bryst og lår. Varmen var overvældende, men det var også ham der følte den mest. Han kunne mærke hele sin overkrop klistre, nej gnave sig til pladebrynjen. Okay det var en dum idé at have såden en på i denne døde stenørken, men de andre skulle kunne se at han var den hvide ridder. Af samme grund havde Van Demitrés brugt det meste af sin vagt i løbet af natten til at pudse sin rustning så meget, at den skar alle til stede i øjnene.

Bagerst gik Brumlegroft med deres fange, Vessler, der ser meget forslået ud. Han ville være tortureret til døde, hvis ikke gruppen havde fået klar besked på at bringe ham tilbage aldeles uskadt. Vessler havde været et problem fra starten, han havde ikke været svær at fange, men at holde på ham havde været et helvede. Alle i gruppen havde flere sår, der ikke ville heles og smertede og sved.

Med et brøl af smerte faldt Brumlegroft, den absurd store dværg, om og prøvede under store smerter at trække den lange kniv, Vessler havde sat i hans lever, ud. Vessler selv var på vej over stenbakkerne i højt tempo. Hvor helvede vil han egenlig løbe hen, tænkte Nikodemus, da han sprang over den emmende og meget kraftigt bandende dværg. Forfølgelsen var begyndt igen…

Spillet på

Con Dôme (1999)
ConCarneval 2 (2003)


Indsend rettelser for denne side