Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

The Collapse

System: Pathfinder
Genre: Action, Gyser
Deltagere: 1 GM, 3-5 spillere

Af

✏️Nikolaj Olesen

Foromtale

En sen aften, i ligger trykt i jeres senge ombord det kongelig luftskib 'Royal Air', lyden af skibets mekaniske motor har været en irriterende lyd i starten, men efter mange dages rejse, var denne lyd blevet en vuggevise for jer. I har haft en lang rejse, men i er snart ved jeres destination.
Kaptajnen står ved roret, hans blik er rettet fremad, ud i mørket, hans tanker er andre steder, han kom først til sig selv, da en tyk tåge begyndte at omsluge skibet, det var ikke første gang at de havde fløjet igennem tåge, men dette virkede anderledes.
Tågen var ikke tynd, men ret tyk og kaptajnen begyndte så småt at hoste, da slog det ham, dette var ikke tåge men røg! Og kort tid efter kunne han høre en sær lyd komme tætter på.

I vågner da i mærker skibet bliver ramt af noget, som får hele skibet til at ryste og vælte jer omkuld, i mærker hvordan skibet begynder at tabe højde og lyden af en af motorerne eksplodere får skibet til at kaste jer mere rundt og jeres nedstyrtning bliver forøget.
Da jeres skib endelige rammer jorden, med et øredøvende brag, heldigvis slipper i med livet i beholde og med mindre skader, da i slæber jer væk fra skibet.
I kigger jer rundt og kan se i er landet i en by, men inden i kan nå at få orienteret jer, ligger en af jer mærker til at skibets sidste motorer er ved at gå af, i råber at i skal væk, da motoren eksplodere i en stor ildkugle og kaster jer væk fra skibet. I får samlet jer sammen og får endelig et godt overblik over hvor i er.
Denne by i er landet i virker tom og i ruiner, dog kan i tydeligt finde lig i området, i tjekker et af ligne og finder ud af at personen kun er død for ca. 1-2 dage siden, i er forvirret over hvad der er sket i byen og hvad ramte jeres luftskib, da sære lyde begynder at kunne høres omkring jer, det kommer fra gyderne, fra bygningerne, fra under væltet vogne.
Byen som virkede død, er nu mere i live end i havde regnet med.

Døden står for døren, og den er sulten!

Spillet på

VannaCon 9 (2019)


Indsend rettelser for denne side