Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

черная сестра

(AKA: Sort søster)

System: Selvopfundet d8
Genre: Action, Sci-Fi
Deltagere: 1 GM, 4-6 spillere

Foromtale

1963. 2.Verdenskrig raser stadig. De allieredes landgang på Omaha beach var en kæmpe fiasko. Amerikanerne har erkendt at en invasion i Europa, fra havet er umulig. Atlanterhavs volden er simpelthen for effektiv. Et gennembrud skal komme fra øst, som de ikke vil hjælpe med, men vil koncentrere alt på at knuse japanerne. Englænderne, russerne og de franske oprører står nu for sig selv.

Nazisterne står på tærsklen til verdensdominans: De har udviklet supersoldater, robothunde, kæmpemæssige kampmaskiner, landet en månebase, og sidst men ikke mindst, har de lavet et masseødelæggelsesvåben; atombomben!

Briefing: 6. Juni, 1963. nazisterne har overtaget Stalingrad, men er gået i stå, grundet russisk overlegenhed. De truer nu russerne med brug af deres nye våben, som de har monteret på den succesfulde V.2 raket. Hvis russerne ikke overgiver sig, inden den første sne er faldet, vil de blive udryddet. Det vil russerne selvfølgelig ikke finde sig i. Så det er op til en gruppe top trænede soldater at stoppe truslen.

Mission: 13. November, 1963. Træng ind i missilbasen og sæt en stopper for affyringen. Find planer/kort over andre missilbaser. Om muligt, en plantegning over planlagte mål. Den første sne er forudsagt at falde om 7 dage. Missionen forventes færdig om 5 dage!

Spillet på

Lyng Con, forår (2019)


Indsend rettelser for denne side