Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

An Empty Throne

System: Vampire: The Masquerade
Genre: Action, Efterforskning
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Foromtale

Natten sænker sig over det evigt belyste New York. Varulvene hyler i det fjerne, som fuldmånen bader havnefronten i et køligt, sølvgråt skær.

"Bank bank!" lyder det fra døren i Joshs bolig. Josh tjekker entrekameraet og åbner hurtigt alle låsene. "Du har godt nok opgraderet din sikkerhed, men det er vel forståeligt nok i tider som disse," siger Xavier, den første person gennem døren. Yderligere 3 skikkelser følger ham, og de står nu alle i den dystre mørke entré. Efter de alle får sat sig i stuen, bryder Xavier stilheden. "Jeg har fået en opgave fra selveste hr. Bell." Der bliver helt stille, efterfulgt af et sagte "altså archon Bell?" fra gruppen. "Ja, archon Bell. Jeg får brug for jeres hjælp, i disse tider er der ingen andre, jeg tør stole på," siger Xavier højtideligt. "Desuden bliver vi fyrsteligt belønnet, dette er chancen, vi har ventet på, hvem er med mig?" spørger Xavier. Gruppen rejser entydigt en hånd i vejret, nogle af frygt, andre af mulighed for succes.

Undtagelsestilstanden raser i New Yorks gader, siden prins Calebros abdicerede tronen. Camarillaen har sendt den archon til byen for at sørge for, at Sabatten ikke udnytter situationen. Alle klaner kæmper for at få deres kandidat til tronen, alle midler er taget i brug, og ingen er sikker i nattens mørke.

Spillet på

Tyrfing Con - SciFi Con (2018)


Indsend rettelser for denne side