Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Flugten fra Håbets Plads

Forside til Flugten fra Håbets Plads

System: Black Void
Genre: Action, Drama, Fantasy
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Christoffer S. Sevaldsen

Download

PDF Flugten fra Håbets plads (22,9 MB)

Foromtale

En ærlig tyv, en lusket sladdermægler, en stof-afhængig kriger og en mistænkelig vendekåbe har sat sig for at tilbagetage en ikonisk og betydningsfuld statuette stjålet fra en af menneskehedens sidste enklaver. Tyveriet var en succes, men da de forlader statuettens skjulested, lyder alarmen og tyvene er i hælende på dem. Er de blevet forrådt eller var de blot uheldige? Lige meget hvad ligger deres frelse på den anden side af et slumkvarter, der ironisk nok kaldes håbets plads, hvor en båd ankommer før solopgang for at føre dem i sikkerhed.

For at nå væk skal vores usandsynlige helte med snilde og samarbejde komme sikkert igennem slumdistriktet som er fuldt af farer og bizarre fjendtlige beboere, mens deres forfølgere ånder dem i nakken.
Kan de nå det inden morgengryets palads' klokker ringer solen op og deres redning sejler væk?

Scenariet foregår i et slumkvarter, hvor hver karakter har kendskab til (og et kort over) en del af området, samt en hemmelig ressource der kan hjælpe deres flugt, men kan og tør de stole på hinanden og samarbejde så de slipper ud med skindet på næsen og ikonet i hånden?

Scenariets forløb afhænger af hvilken rute spillerne vælger at følge, den viden og de ressourcer de vælger at dele med hinanden samt hvordan de håndterer at samarbejde eller lader sig styre af mistro omkring hinandens intentioner. Der er ingen rigtig eller forkert vej, kun valg og konsekvenser.

Spillet på

Viking-Con 37 (2018)

TriviaIndsend rettelser for denne side