Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Copperdale - a Tale from Mythodea

System: LARP
Genre: Fantasy

Arrangeret af

Mythodea Danmark, Live Adventure & Fenris-Holstebro

Af

ArrangørDennis Mejsedal

Foromtale

I Copperdale kan du møde enhver race, tro og velfærd du kan komme i tanke om. Her lever grever og grevinder op og ned med krofolk og rakkerpak. Her går orker og elvere side om side. Hver dag kommer der flere og flere nybyggere til byen for, at slå sig ned og lave en ny tilværelse for sig selv i Mythodea.

På vagtkontoret sidder kaptajn Michael Johnson, en slagen mand, bag en bunke af papirer. Hans blik er tomt og hans humør på bunden af de tomme flasker omkring ham. Byen har været i bandernes vold lige siden guvernørvalget, og der er intet han kan gøre ved det. Hans lejesvende, nu ledet af den nye viceguvernør Manfred, har trukket sig fra vagtkorpset. Kun få mænd står tilbage i Johnsons tjeneste.

Hopkins Kettle, rektor på det magiske akademi står foran en gammel port. Porten er låst og rundt om den er der fem nøglehuller. Ét til hvert element. Kun den ene nøgle mangler; Ignis’ ild nøgle. Hvem der har den ved han ikke, men byen vil ikke være sikker før han har den og kan sikre sig, at hvad der end gemmer sig bag porten er besejret.

Copperdales muntre humør forsætter, uvidende om fremtidens farer. Ildelementet Ignis har beriget folket med varme dage, og jordens element Terra spår om en prisende høst. I folkets øjne kunne livet ikke være bedre, og efterårets festligheder bliver set frem til med håb og glæde.

Afviklinger

4. - 6. maj 2018, Spejdercentret Assenbækmølle, Tistrup, Danmark
7. - 9. september 2018, Spejdercentret Assenbækmølle, Tistrup, Danmark

LinksIndsend rettelser for denne side