Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Brøndens Hemmelighed

System: LARP

Af

arrangørChristian DR
arrangørJonas G. Hansen
arrangørAnders Asbjørn P.

Foromtale

Rollespilsforeningen FLROL og Lyng fritidscenter arrangerer Brøndens Hemmelighed, et fantasy live rollespil, fra mandag den 7. juli til fredag den 11 juli, på Hylkedam spejdercenter.

Pris;
Medlemmer af FLROL eller Lyng rollespillet 500,-
For ikke medlemmer 600,-

Vi befinder os i et mere eller mindre lovløst område, tæt på elverskoven Seranya og på byen Disborg. I området hersker kongens magt stort set ikke, selvom vi befinder os længere fra noget grænseland end fra hovedstaden.
Her finder vi 4 lejre, der hver især er skiller sig ud fra de andre. Hver lejr har sit eget slags folkefærd, der har sin egen kultur, baggrund og særtegn. Krigsveteranerne er de grove, kongehadende krigere. Thuldingene er de gode handlende håndværkere og bønder, der lever i harmoni med omverdenen. Sønderlændingene er de araberinspirerede tyve, med smag for det intellektuelle. Krofolket er en blanding af alskens tilfældige folk, der ellers ikke vil have et sted at bo, hvis de stadig skulle være i området.

Ugelejren vil i år, lige som i de tilligere år, have alskens mulige plot. Små hygge plot og store mystiske plot. De store plot vil bære præg af magtkampe. Både blandt de lokale lejr, men også i et større billede.
Vi vil arbejde på, at skabe så bredt et udvalg af plot, at det vil være muligt for alle, at finde noget at involvere sig i. derudover vil der være flere faste npc'er, der vil gøre det muligt for os hele tiden at tage pulsen på spillet, og derved tilpasse det bedst muligt

Afviklinger

7. - 11. juli 2009, Hylkedam spejdercenterIndsend rettelser for denne side