Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

King of the Hill

System: LARP
Genre: Fantasy

Af

✏️Andreas Darmer
✏️Jesper Nielsen (II)

Foromtale

Setting
King Of The Hill starter ud med et hold af NPC’er som har til opgave at beskytte borgen, mod de invaderende kriger som kun har et mål i syne, hvilket er at reagere og være sejrherrer!. Mængden af invaderende kolonier afspiller sig af mængden af spiller som alle har mulighed for at vælge imellem 2 classes.
Den mægtige kriger – Stor, stærk og frygtes løs drager han i krig og sætter sin lid til sine brødre i kamp, han går først og lader ikke nogen i stikken. Med sit utal af våben og rustnings valg, er man ikke i tvivl om at man ikke skal tage for let på ham.
Den frygtløse præst – En præst er en man altid kan regne med, en der aldrig vil stikke halen mellem benene, en der altid vil der være der for sin koloni, en der ikke giver op før slaget er vundet.
Koloniernes eneste mål er at dominere de resterende kolonier og erhverve sig borgen, om det så er på den ene eller anden måde…

Info om scenariet
Det er et live rollespils scenarie, hvor der er hold der skal kæmpe imod hinanden og imod NPC holdet for være sejrherrer over de andre hold.
Det kommer til, at foregå ved borgen.
Kostumekrav: Standart rollespil tøj, man skal blot kunne se at man skal forstille en kriger eller præst.

Spillet på

Lyng Con (2018)


Indsend rettelser for denne side