Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Asgårds helte

System: Systemløst
Genre: Action, Fantasy, Sci-Fi
Deltagere: 1 GM, 3-5 spillere

Af

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Foromtale

3. verdenskrig startede, men af hvem? Der var ikke et land bag, var det Islamisk Stat? Det eneste synlige var en verden i ruiner. Der var kæmpet på IT siden, hacker angreb havde lammet infrastrukturer, efter fulgt af bomber, men hvor kom de fra. Fra underjordiske siloer måske. Men hvor var disse underjordiske konstruktioner? En ting var dog sikkert, midt i dette kaos opdagede man en gemt civilisation midt i de nordiske fjelde. En mytisk by fra vikingen tiden, historikere troede ikke sine egne øjne og øre da navnet Asgård blev nævnt. Men jo det var Asgård, og snart talte Odin til verden fra Tors bukkevogn svævende højt over jorden. De ville redde os, samle os til modstand mod den ukendte fjende. Fjenden bag 3. verdenskrig?

Verden så hovedrystende til da ikke kun deres verden lå i grus men deres trosformer og selve det guddommelige lå i ruiner.

Du kommer til at spille en eliteenhed der skal finde ud af hvad er rigtigt og forkert. Kan man stole på Odin? Er det virkelig Asgård? Hvem er den rigtige fjende? Hvem stod bag 3. verdenskrig? Kan man stole på jeres egen ledere i camp New Hope?

Spillet på

ESFROAG (2017)


Indsend rettelser for denne side