Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Prototype 1.01

Genre: Komedie, Sci-Fi

Af

✏️Alexander B. G. Andersen
✏️Glenn G. Nielsen

Foromtale

Der er worker placement light, der er fri fantasi max, og så er der ellers de mest badarse våben til at udrydde horderne af invaderende aliens. Hvis du godt kan lide gakkede tegnefilm eller overgearet sci-fi, eller hvis du godt kan lide at klippe og klistre, så er du klar til at spille og bygge Prototype 1.01

– Og hvad kan du så forvente af dette spil? Til at starte med kan du forvente en minigame med placering af arbejdere, som kommer til at have indflydelse på dine muligheder senere i spillet. Yderemere kan du forvente at der vil være mulighed for at lade dine mere syge lyster til at nakke aliens, komme til udfoldelse, det er jo trods alt din prototype, og du ved vel nok hvordan den skal bruges.

-Som CEO for en mindre våbenproducent er det DIN opgave at sørge for at du kan gøre dig gældende i våbenkapløbet, men det er svært når dine konkurrenter er mange og nogle af dem har mange flere penge end du har? Hvad gør du? Stjæl, genbrug, plagier og kryds fingre, så skal det nok gå… Der er jo rigeligt med lejesoldater (eller er der) til at prøve våbnene af i praksis, hvis de dog bare ikke var så tomhjernede og uduelige….. men hvad kan du også forvente til den løn.

-Du skal være klar til at finde på de vilde kampsekvenser, mens de andre spillere forsøger at stjæle dine fede scener fra dig, men i er alle sammen fælles om at gøre det til en sjov fortælling. Så find balancen frem og gør dig klar til at nakke de invaderende horder fra rummet.

Spillet på

Viking-Con 36 (2017)


Indsend rettelser for denne side