Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Østfrontens Helte 5 - I mørket er alle tyskere grå

Deltagere: 50 spillere, 35 russere - 15 tyskere

Af

ArrangørClaus Raasted

Foromtale

Østfrontens Helte 5 - "I mørket er alle tyskere grå" flytter handlingen fra kampene ved Poltava til en lille gruppe tyske soldater, der skal på en hemmelig aften-mission bag de russiske linier. Ammunitionen er knap, moralen er lav og selv ikke ekspeditionens leder - Kaptajn Feilburg - tror på, at de heltemodige tyskere vil undslippe med livet i behold. Men værst af alt, så er der noget der tyder på, at der er en forædder iblandt soldaterne, men om det er rigtigt ved ingen.

For som Kaptajnen siger med et djævelsk smil... "i mørket er alle tyskere grå..."

Østfrontens Helte er rollespil med action og kamp, men det er ikke kamp med sværd og økser. I stedet for kæmper vi med pistoler og geværer, som siger høje lyde, men som ikke skyder med noget.

Østfrontens Helte er leg og sjov, med en lille smule alvor indblandet. Her ved vi heldigvis godt, at de andre kun er fjender for sjov... og som en af børnene sagde det efter det første Østfrontens Helte rollespil...

"Det var rigtigt sjovt, at lege soldat, men nu er jeg sikker på, at jeg aldrig nogensinde skal være det i virkeligheden."

Afviklinger

9. april 2009, Rude Skov, DanmarkIndsend rettelser for denne side