Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Babylon

System: Live
Genre: Sci-Fi
Deltagere: 50 spillere

Arrangeret af

Kreativ Ung Debat

Af

OrganizerDennis Asanovski
OrganizerTroels Barkholt-Spangsbo
OrganizerTim Spaanheden Dencker
OrganizerSøren Lyng Ebbehøj
OrganizerMaya Müeller Kowalski

Foromtale

Mennesket har været i krig så længe nogen kan huske. Under ledelse af den skrøbelige Union, kæmper menneskeheden for sin overlevelse. Unionens magt er forsvundet og Det Øverste Råd er nu kampplads for fraktioner, der hver kæmper for deres egen dagsorden. Fjenden har for længst tabt sin menneskelighed og er nu frådende monstre, nådesløse jægere og næsten uovervindelige mutanter. Et gigantisk ingenmandsland, i folkemunde kaldet Graven, er opstået mellem øst og vest. De fleste borgere har aldrig set fjenden, men kender kun rygterne og de endeløse propagandastrømme Unionen leverer.

Efter Faldet, hvor den gamle verdensorden endegyldigt forsvandt, vedtog Unionens tilbageblivende fraktioner 3 love for at beskytte dens borgere og sin egen fremtid:

1. Mennesker dræber ikke.
2. Mennesker søger ikke den bandlyste lære.
3. Mennesker synder ikke.

Den bandlyste lære fristede forskere og videnskabsmænd og har siden været en skygge over Unionen. Ofte er de kommet for tæt på, og har fået deres forskning standset. Senest da Professor S. R. Martinez forsvandt sporløst efter Unionen enstemmigt bandlyste hans arbejde.

For ganske nylig modtog alle radiostationer et nødråb fra et sted i Graven. Transmissionen kastede Unionens fraktioner ud i et kapløb mod tiden og hinanden for at blotlægge hvilke hemmeligheder der gemmer sig i ingenmandsland.

Velkommen til Babylon.

Afviklinger

20. - 22. februar 2009, Masnedø fortet nær Vordingborg

Links

Saga Blot arkiv: http://arkiv.sagablot.dk/babylon/Indsend rettelser for denne side