Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Beretningen om Ugleskoven III

System: Live

Arrangeret af

Ryslinge Ungdomsskole

Foromtale

Blodets bånd

Der er nu flere år siden de blodige kampe mellem mennesker, orker og skyggeelvere stod på. Vi husker det alle! Den frygtelige tid hvor forræderi og blodbad var hverdagskost.

Men nu ser alt anderledes ud i Ugleskov.

I skoven kæmper tre ork-klaner indbyrdes om magten. Indædt strides de om hvem der skal lede det grønne folk, og hvem der skal have retten til, at vende tilbage til deres gamle tilholdssted Ravnehøjen – ingen vil tilsyneladende overgive sig.

I byen lider menneskene, under den skæbne de selv var skyld i. Med det tilvejebragte alter kom ikke blot befrielsen for orkerne og elverne, men også mørket og de magtfulde præster. Nu er det præsterne der svinger pisken over de trætte og forpinte bønder. Præsterne får deres magt fra Kashnar, den mørke gud, som menneskene selv hidkaldte da rådsmedlemmerne åbnede det stjålne alter.

Det ser ud til, at ondskaben har bidt sig godt fast i Ugleskov for altid. Men ude i skoven går der rygter om at Elverne, ved hjælp af skovdruiderne, igen er ved at samle sig om en ny og god leder. En strålende og hvid palladin, som vil føre Ugleskov tilbage til lyset hvor det hele startede.Indsend rettelser for denne side