Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

"Hvordan skal vi dog nå frem til 400?"

Forside til "Hvordan skal vi dog nå frem til 400?"

System: Sværd og trolddom
Genre: Fantasy, Komedie
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Thais Laursen Munk

Download

Zip Billedmateriale [dansk] (12 MB)
PDF Scenariet [dansk] (1,7 MB)

Foromtale

Humorisk eventyr sat i Sværd og Trolddom-verdenen, hvor 5 eventyrere taler forbi hinanden. De skal besejre gruesomme fjender før de vinder hæder og ære og kan gå til 400.

Lederen Sarissa stod og kiggede på kortet. Hun var i tvivl om det vendte på hovedet, men hun forstod ikke orkisk. Dirona talte orkisk, men kunne ikke læse det. Gruppen stod ved indgangen til en hule, men Sarissa var i tvivl om det var den rigtige hule. Hun kiggede rundt på de andre. Skovnissen Norxidor sad og spiste svampestuning imens han kiggede ud i evigheden, dværgekrigeren Dirona sad og sleb hendes økse, magikeren Sansas sad og surmulede imens han kiggede ind i resterne af bålet. Kun præsten manglede. Hun kiggede på de andre ”Hvor pokker er Udoros?!?”

Lige pludselig hamrede den kraftig lugt af bulmeurt ind i næseborene da præsten kom vadede tilbage med en rygende pibe i den ene hånd.
“Hej allesammen! Jeg har fundet en skål, hvor der står 9 i bunden! Den er sikkert vigtig!”

”Hvordan skal vi dog nå frem til 400?” er en hyldest til Sværd og Trolddom bøgerne, hvor vi følger 5 brave eventyrere der e draget ud i Månestensbjergene for at....ja, hvorfor har de egentlig gjort det?
De 5 eventyrere har nemlig hver deres mål med rejsen og er nervøs for om de andre vil stå i vegne for deres mål. Eventyrerne taler her lystigt forbi hinanden, for deres mål er på ingen måde modsatrettede. Undervejs vil de tæve monstre, tale forbi hinanden, finde genstande med talværdier, jokke spinaten og forhåbentlig til sidst sejre og nå frem til 400.

Spillet på

Viking-Con 35 (2016)
CONgratulations20 (2017)


Indsend rettelser for denne side