Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Aliens

Af

✏️Christian Eriksen

Foromtale

Han kigger rundt i den mørke gang. Lugten af rust er overalt. "Øv!" Hvorfor skulle han også lige gå den vej.

Han får øje på en dør længere nede af gangen. Så kan det jo være at de ikke har set mig endnu. Han står og lytter om der er andre, men den eneste lyd er en svag dryppen fra et vandrør længere nede af den anden gang.

Han vender sig om og skynder sig ned til døren. Da han kommer derned kigger han på døren. Den er rusten. Den burde ikke være åben, hvad er der gået galt? Dette sted har høj sikkerhed, han burde ikke været kommet så langt, på den anden side er det jo et gammelt sted. Han åbner døren og kigger ned ad gangen på den anden side, men kan intet se. Der er mørkt.

Han går ind gennem døren og går 5 skridt frem. Bag sig hører han døren smække i. Han vender sig hurtigt om og ser at døren er lukket. "Fuck!" det er ikke godt. Han vender sig hurtigt om igen, da han hører en hvæsen længere nede ad gangen. Han kigger sig desperat rundt om i gangen og prøver at åbne døren, men den er låst.

Der må være en måde at komme ud på! Pludselig hører han over radioen en hæs stemme:
"Så mine små børn, så er der mad." Stemmen runger gennem hele området. Da lyden forstummer, vender han sig om og kigger ned gennem gangen. Han kan se noget dernede. Lige pludselig sætter det hele sig i bevægelse, han kan ikke tro sine egne øjne, han begynder at skrige af frygt og det hele sortner for hans øjne...

Dette scenarie er baseret på den verden der kendes fra Alien filmene.

Spillet på

Viking-Con 20 (2001)


Indsend rettelser for denne side