Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Fupmagerne

System: Systemløst
Genre: Novellescenarie

Af

✏️Henrik Dithmer

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,1 MB)

Foromtale

'Jeg gider sgu da ikke betale for andres komponenter'
Skwisgaard Dødetalers pludselige erklæring skabte et minuts stilhed omkring bordet. Præsten Pictor var den første til at lægge brænde på bålet 'men, men, men, vi er jo nogle hvis formularer kræver føniksfjer og løvehaler, mens andre blot skal bruge 15 forskellige slags jord-' men blev afbrudt af Ulla Ulvehoved 'Er du klar over hvor svært det er at finde jord gødet med varulvelort? Det ville kun være fair hvis man blev kompenseret for det antal timer det tager at rekvirere komponenterne, ifølge laugets lønninger...' Nomen slog sit hovede ned i bordet. Kuppet var I morgen, og mens etikette og lønningsdebatten var foregået livligt, vidste de stadig ikke hvordan de sgulle komme forbi hunden I gårdspladsen.

I en anden tid, I en anden verden, sidder fire magere og planlægger at bryde ind I en vanvittig troldmands tårn. Gennem snedighed, kunnen og den rette brug af magi skal de forberede sig på et indbrud af episke proportioner. Desværre er der én uheldig omstændighed; der er faktisk ikke nogen af dem der kan magi.

Fupmagerne er et novellescenarie for fire spillere, hvor fire snedige men håbløst inkompetente fupmagere prøver at overbevise hinanden om, at de ikke er håbløst inkompetente fupmagere, mens de planlægger et kup. Det er et humoristisk spil hvor alting foregår på planlægningsstadiet, hvor det egentligt handler om at aflede opmærksomheden fra en selv, og finde på pseudorealistiske planer.

Men det er ikke alle der er som de giver sig ud...

Spillet på

Con Artist 2 (2016)


Indsend rettelser for denne side