Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Julerod i Rokokoland

System: Systemløst

Af

✏️Tina Manstrup Kruse

Foromtale

Det er nat og der er ingen mennesker på gaden. Sneen daler stille ned, og i det smukke landskab ånder alt fred og fordragelighed. Det er december, og den søde juletid nærmer sig.

I den lille hytte sidder en lille pige helt alene. Hendes far er på selvmordets rand, han glemte hendes storebror i New York i sommers, og hendes mor har ingen set siden sidste jul, hvor hun fes ned af den store kælkebakke på en metalrøvslæde gnedet med stearin.

På et sindsygehospital i den anden ende af byen er den nye indlagte endeligt faldet til ro – sprøjten virkede. Han mener, han er julemanden og vil frigives, for at det kan blive jul – men alle ved jo, at julemanden er død, og at Frosty og Skellington lige nu slås om, hvem der bedst kan erstatte ham.

I kælderen under stormagasinet sidder 2 mænd og planlægger deres vanlige juletrick – at klæde sig ud som julemænd og efter lukketid røve butikken – deres ventetid afbrydes pludselig af et skingrende YIPPEE – KI – YAY MOTHERFUCKER!!!!

Det er blevet jul i Rokokoland – eller rettere – det er blevet den tid på året, hvor der plejer at være jul, men der er vist gået rod i tingene

Spillet på

DrageCon 21 (2015)


Indsend rettelser for denne side