Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Mellemriget

System: Systemløst
Genre: Drama, Sci-Fi
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen

Foromtale

Året er 2254.
Efter 3. Verdenskrig samlede Europas lande sig til storlandet "Europia". De trak sig tilbage fra omverdenens kulturer og lande og rejste Skjoldet, som var det ultimative forsvar. Intet kommer ind, intet kommer ud.

Året er 2311.
Årtier er gået siden Europia blev til og kriminalitet og korruption er så godt som udryddet. Der er dog stadig et slumkvarter, hvor de kriminelle forsøger at fastholde en form for kartel-struktur, men Europias Fredkæmpere kæmper med samme overlegenhed i teknologi, som en skadedyrsbekæmper mod en rotte.

Vennegruppen bor sammen i deres store lejlighed i hjertet af Europia, og med udsigt over landets storhed gør de sig klar til endnu et år på det anerkendte uddannelsescenter, Aidans Forskningsinstitut (AF). Dagene går sin gang, og rutinen er fundet. En dag ændrer alt sig, da vennegruppen bliver centrum for Europias historie, og med landets skæbne i sine hænder bliver de kastet ud i deres livs eventyr, hvor selv teknologi og uddannelse ikke længere kan give ordentlige svar.

--------

"Mellemriget" er til dig, som har lyst til at spille i en verden som ligner vor egen, men så alligevel overhovedet ikke.
"Mellemriget" er for dig som har lyst til at udforske en historie og blive en del af den, og ved det, blive stillet overfor utrolige valg, som ikke nemt kan tages.
"Mellemriget" er for dig der har lyst til at udforske hvad menneskelighed egentlig er, og til dig som har lyst til at tro på der er mere mellem himmel og jord.

Spillet på

ESFROAG (2013)


Indsend rettelser for denne side