Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Dragers sjælebånd

System: Systemløst

Af

✏️Pálína Ýr Þórsdóttir

Foromtale

Det er den 15. Oktober, 2011. Da du vågner den morgen, har du en mærkelig følelse af at du mangler noget. Du føler, at du er tom indeni, som om noget af din sjæl er blevet revet fra dig over natten. Du havde også en underlig drøm i nat. Du drømte om en hvid bold af lys, som snakkede til dig, men du forstod ikke hvad den sagde. Du fik en ekstrem smerte i hele din krop og du kunne mærke at der blev trukket noget ud af dig. Lysbolden holdt op med at snakke og langsomt skiftede den farve til den var blevet blå. Det var som om den kaldte på dig også fløj den væk. Du så, at da den bevægede sig væk skabte den en lysende blå silketråds-lignende stribe efter sig. Den forsvandt meget hurtigt, og det føltes som om den stadig kaldte på dig mens du blev mere og mere tom indeni.

Det lød som om kaldet blev mere og mere fjernt, men alligevel kunne du høre det ligeså tydeligt som stod den lige ved siden af dig. Du tog fat i tråden og så snart du rørte den blev du løftet fra jorden, og du svævede efter tråden - over land og hav. Til sidst endte du på en bjergtop. Du var ikke sikker hvilket bjerg det var, men der var varmt taget i betragtning hvor højt du var oppe.

På bjergtoppen var der et spejl og tråden gik ind i det. Du kunne mærke at kaldet kom derinde fra.. Da du rørte ved spejlet blev det knust og du vågnede med et sæt.

Spillet på

ESFROAG (2011)


Indsend rettelser for denne side