Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Forhøret

Forside til Forhøret

System: Systemløst
Genre: Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Sebastian Flamant
📰Flemming D. Andersen

Download

PDF Scenariet [dansk] (2,6 MB)

Foromtale

En stille aften i marts bliver politikeren Frederic John Clarence dræbt i en penthouselejlighed på Manhattan. Tyve minutter senere finder New Yorks politi en ung mand på gerningsstedet med en pistol i hånden. På gulvet ligger højreekstremisten Clarence, skudt flere gang i hoved og mave. Klokken tolv samme aften ankommer fem eksperter til FBIs kontorer for at afhøre den unge mand. Med sig ind i forhørslokale 7 har de et sæt rapporter og chefens klare ordrer: at få den unge mistænkte til at tilstå sin forbrydelse. Der er politik i luften, der er innuendoer og undertoner af korruption, der er fem personers vilje; så er der Kyle Denton, en ung purk der lige har begået sit livs fejltagelse; desuden en uendelighed af rapporter der ikke vil pege i samme retning; og endelig en tidsfrist. De fem forhørseksperter skal snart sande at dommen over Kyle Denton ikke ligger i konkrete beviser, men i dem selv. Og så er der ellers lagt op til slagsmål.

Klokken 22.00 fredag den 12.03.1997 bliver politikeren Frederic John Clarence dræbt i en penthouselejlighed på Manhattan, New York. Tyve minutter senere finder New Yorks politi en ung mand på gerningsstedet med en pistol i hånden. På gulvet ligger politikeren skudt flere gange i mave og hoved.

Klokken 24.00 fredag den 12.03.1997 ankommer fem eksperter til FBls kontorer for at afhøre den unge mand. Med sig ind i forhørslokalet har de et sæt rapporter, deres egne motiver og chefens meget klare ordrer: At angribe den unge mistænkte på alle mulige måder. Presse ham. Nedbryde ham. Knække ham. Få ham til at tilstå.

Hverken mere eller mindre end den sædvanlige rutine ...

De fem eksperter, der skal trække mistænkte gennem denne rutine er naturligvis scenariets fem spilpersoner. De fem spillere,
der skal puste liv i historiens protagonister, skal være opsat på et intrigescenarie, hvor nøgleordene er rollespil og interne konflikter ...

Spillet på

EreCon (1996)
Viking-Con 16 (1997)
Viking-Con 17 (1998)
Viking-Con 18 (1999)
Confus (2000)
ConCarneval 2 (2003)

Priser

Viking-Con 16 (1997)

Vinder, Bedste Scenarie
Vinder, Bedste Bipersoner
Vinder, Publikumsprisen

LinksIndsend rettelser for denne side