Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Ansigtet

System: Call of Cthulhu
Genre: Gyser
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Foromtale

Alle husker mediestormen for et år siden, da professor P.K. Johanson vendte tilbage fra sin udgravning på påskeøen. Han havde yderst interessante informationer med hjem, bla. kunne han fortælle om hvordan de mystiske ansigter var blevet transporteret rundt på øen. Efter hans opdagelser havde runget i både tidsskrifter og tv spots. faldt interessen dog en del, spændingen forsvandt lidt og folk glemte påskeøen.

Men i dag d. 13. Juni er debatten vendt tilbage, ikke kun fordi det er årsdagen for ekspeditionen men fordi man har fundet P.K. Johanson død i sin lejlighed. Politiet er meget sparsomme med informationer, men rygtet går at han er død ved kvælning, men der findes ingen årsag til kvælningsdøden.

Du har fulgt historierne i medierne her til morgen, og som forventet har du fået et telefon opkald af Mr. X som vil mødes med dig. Du er ikke forbavset, du har lavet et par jobs for denne Mr. X. Nej dit der pirrer din interesse er hvorfor du skal mødes hos en af dine kollegaer, det er først gang Mr. X, vil mødes åbenlyst. Normalt plejere det at være en postbox med en kuvert der forklare opgaven.

Er du interesseret i spænding, mysterier og frem for alt noget der kunne minde om overnaturligt horror, så er dette scenarie for dig, vi spiller med Call of Cthulhu regler, men det er ikke sikkert det vil være et helt normalt Call of Cthulhu scenarie :) god fornøjelse...

Spillet på

ESFROAG (2010)


Indsend rettelser for denne side