Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Ferieminder

System: Systemløst
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Foromtale

Dance musikken pumpede ud af de stakkels højtaleren, som forsøgte at overdynge menneskemængdens skrig og tilråb med sit eget forsimplede budskab om party og "shake that booty". Aftenen var fuld af blonde tøser i lårkorte stramtsiddende kjoler, der mindede mere om et tyndt lag latex der var smurt over kroppen end faktisk tøj. Brunetter, der med vanddryppende hestehaler og mini bikinier, trådte op af natklubbens pool med deres faste bryster perlende af vanddråber, der spredhaglede alle ned i regnbuens farver som genskinnede fra de ubarmhjertige disco-lamper, der bagte ned over klubbens område og gjorde den i forvejen varme tropenat endnu varmere. Et par rødhårede kvinder i sorte og hvide "bunny" outfits serverede billige driks mens de febrilsk forsøgte at undgå de fulde unge knægtes beredvillige hænder. Kort sagt var det en rigtig god aften i det skønne disco miljø på den nye ferieø Altoras i Caribien.

Et stykke væk stod Lena hulkende på balkon på hotel Palmeskygge. Hun tørrede øjnene og så ud over den travle gade, længere væk kunne hun høre lydende af diskotekerne. Der havde hun efterladt ham, sammen med den forbandede sorthårede bartender i hendes luder-inspirerende-serverings-uniform. Hvorfor var han også sådan. Hun forstod det ikke. I raseri tog hun forlovelsesringen af, som han havde givet hende tidligere, for at smide den ud over kanten. Hun stoppede brat, da hun fik øje på stranden. En selvlysende skikkelse så ud til at danse tango på stranden. Selvlysende, nej vedkommende stod i flammer, hun tog sig til munden samtidig med at hun tabte den dyrebare ring på gulvet og den trillede ud over kanten. Kort efter overfaldt hun den første elevator piccolo og truede ham med dårlige drikkepenge, hvis han ikke sørgede for at elevatoren nåede stueplanet hurtigere end lynet. Hun spurtede ud af svingdørene og havde nær jordet en stakkels tjener, der stod derude og ledte efter noget på jorden. Tjeneren rejste sig med en forlovelsesring i sine behandskede hænder og et underlig udtryk i hovedet, mens han lyttede til Lenas forklaring på ringens tilstedeværelse. Efter at have fået hendes værelsesnummer og navn fik Lena lov til at beholde ringen og de vendte sig begge mod opbuddet af brandvæsen, politi og ambulancer nær stranden.

...

De så på hinanden i gru mens de lyttede til politibetjentens forklaring om, hvordan de havde måttet slukke Trines brændende krop i sandet på stranden. Igen og igen lød politimandens stemme i deres hoveder uden, de forstod det. Det var som om, deres hoveder ikke forstod engelsk og blot forsøgte at fatte de besynderlige lyde, der kom ud af munden på personen foran dem. Jovist havde de ikke kendt Trine mere end en uge, men snakken om symboler i sandet og et selvmord begået ved at sætte ild til sig selv, gav ikke mening for dem. Dette skulle jo bare have været deres livs ferie. Betjenten så træt på sin kollega, hvorefter de unge mennesker fik oplæst deres rettigheder og undrende blev lagt i håndjern og kørt mod ferieøens politistation.

Spillet på

ESFROAG (2009)


Indsend rettelser for denne side