Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Blodtegnet

System: Systemløst
Genre: Drama, Thriller
Deltagere: 1 GM, 3-6 spillere

Af

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Foromtale

Det var længe siden det store ur i gården havde slået midnats slaget. Der var stille på universitetet, selv i den store lang vest længe hvor alle studie værelserne var der stille. Havde man stået op og set ud i gården ville man dog have set de røde slæbe spor i blod der strakte sig fra biblioteks bygninger over gården mod den gamle gravplads. Måske havde man også anet skikkelsen mellem de store gamle gravsten. Men alle sov roligt i deres senge, eller over skrivebordet over en for sent afleveret opgave.

Et skrig flængede natten, så endnu et... De nærmeste elever kom og det lykkedes dem at slå døren ind. I sengen sad en ung studerende, hendes nattrøje var blodig og hun sad op af sengegærdet og vægen længst væk fra dem i rædsel. Hendes fingre var indsmurt i blod. På gulvet var der et tegn malet i blod. Pigen skreg ikke længere hun stirrede blot frem for sig i rædsel, sagde ikke noget, reagerede ikke.

Dette års Halloween var skudt i gang, og på en episk måde. Den nærmeste elev klappede hende på skulderen. 'Nice scene... det er en klart 12ere...'

Hun stirrede på ham og hendes stemme kom langt væk fra. 'Den 3. time slår i slag, rædslen vil igen sætte sine fodtrin i Egenæs.' Så blev hun slap og havde han ikke grebet hende var hun faldet ned af sengen. Han blev indsmurt i teaterblod fra hendes trøje og hænder, men det blod der dryppede fra hendes mund... var ægte...

***Livet som studerende på Universitet Egenæs plejer at gå sin normale gang indtil mærkelige hændelser tvinger de studerende til at finde en måde at redde deres liv på.

Spillet på

ESFROAG (2015)


Indsend rettelser for denne side