Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Hvepsereden

System: MERP

Foromtale

Mnja...., vi har gjort det igen. I år er der ingen drage eller dværge. Jo, det kan egentligt godt ske, at der er et par dværge deroppe, kanske en elver eller to, fordi..... hvem ved?

Nåh joh, landet hvor det hele foregår, hvilket er halvvejs mellem Bree og Tharbad, er jo ikke det mest rolige.

Whitch King of Angmar kunne da have sine interesser, og lige sådan kunne Dunedain - der mangler jo aldrig galninge i verden. Hvem lurer på hvem?

Hvem er de ansvarlige for hele suppedasen? Det får de kære PC'ere(1) lov til at finde ud af!

Der behøves lidt kendskab til MERP(2) baggrunden, såsom lidt historie måske, og hvem der har "the Power"(3) i området. Men det er ikek nødvendigt. Dog ville det være fint, hvis spillerne havde kendskab til RPG (4). Der behøves ingen bøger, idet alt det nødvendige bliver udleveret.

-------

Redaktørene noter:

(1) PC'ere betyder i normal daglig tale: Personal Computer, men i dette tilfælde betyder det: Spil Figurere - hvilket kunne forkortes til SF'ere, men i daglig taler er det jo medlemmer af et politisk parti så....øh, PC'ere er altså spillerne - især deres figurer.

(2) MERP er den officielle forkortelse for Middle Earth Role Playing.

(3) Her er der altså tale om de politiske forhold (i denne forbindelse kan SF heller ikke bruges) samt om magtcenter (Falcon Crest kan ejheller bruges).

(4) RPG = RolleSpilsSpil, i modsætning til RP = RolleSpil (Ekstemporalspil på en scene) er der tale om at spille ved et bord.

Spillet på

Viking-Con 7 (1988)


Indsend rettelser for denne side