Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Hospital Rush

Deltagere: 3-6 spillere

Af

DesignerThomas Kjølby Laursen
DesignerKåre Storgaard
DesignerSteen Thomsen

Foromtale

Genre:
Humor / Medical

Hospital Rush er et worker placement spil med variabel tur-sekvens og unikke roller, der hver har sine egne specielle evner. Alle starter som uerfarne “interns”, der kæmper mod hinanden for at opnå mest prestige og dermed få den eneste ledige stilling på hospitalet. I runderne vælger spillerne forskellige handlinger — nogle er fair, andre unfair og risikable — men du vinder nok ikke uden at udnytte de andres svagheder. Tilegn dig bedre evner, behandl patienter, gennemfør eksaminer, saboter andres arbejde, stjæl, sladder til ledelsen – udnyt alle tricks og bevis, at du er den rette til hospitalets næste åbne lægestillingen.

Spillet henter sin inspiration fra blandt andet Stone Age og Pillars of the Earth genren, men er et sjovere og mere interaktionsrigt spil, hvor der er mulighed for at afprøve forskellige strategier til sejr. Er du kun til tunge og alvorlige spil, skal du nok ikke vælge Hospital Rush, men hvis du elsker gode ”ameritrash”-spil og at sidde med et smil på læben, når modspillerne fejler pga. din genialitet, så skal du helt klart prøve Hospital Rush.

Temaord:
Worker placement – Individuelle roller – Spillerinteraktion


Kompleksitet: ?
Held vs. skill: 3
Varighed ca. 1 time for 5-6 spillere (10 min per spiller)
3-6 spillere

Spillet er en del af ‘AMERITRASH’ blok

Vedr. skala for kompleksitet og held vs. skill:
Kompleksitet:
1: 3 på stribe, plat eller krone
2: UNO, Skak (lære), Poker, Richochet Robots
3: Puerto Rico, Magic the Gathering
4: Agricola
5: Skak (mestre)

Held vs. skill:
1: 100% held – plat eller krone
2: UNO
3: Puerto Rico, Poker, Magic the Gathering
4: Agricola, Richochet Robots
5: 100% skill – 3 på stribe, skak

Spillet på

Fastaval (2012)

Priser

Fastaval (2012)

Nomineret, Bedste Brætspil
Lad dig ikke snyde af spillets muntre tone, under overfladen gemmer sig et kynisk spil med større dybde end dets relativt simple regler lader en tro.. Det er klassisk workerplacement spil, men placeret i en unik setting, godt produceret og med en stor underspillet humor.. Det er meget lettilgængeligt – og er man ikke til skrevne regler har skaberne lagt en visuel guide på nettet.. Brugen af personkort med unikke evner, er med til at sikre en høj re-playability faktor, hvilket også understøttes af at spillet præcist rammer en korrekt varighed..

LinksIndsend rettelser for denne side