Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Turn on, tune in, drop dead

Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Torben Ussing

Foromtale

Den lille koloni havde ikke noget navn – dels fordi et navn ikke er vigtigt, dels fordi mange af de hippier, digtere og andre boheme-agtige typer, der befolkede den var draft dodgers fra USA, der ville undgå at ende deres dage i Vietnam; og selv om Canada ikke ville sende dem tilbage, følte man at jo mindre man kendte til stedet, jo mere fred og ro havde man. Nåja, koloniens rygevaner ville måske heller ikke helt falde i det officielle Canadas smag.
Her havde man levet i fred og harmoni i et par år – men pludselig skete der ting og sager: for en uges tid siden var der dukket nogle skumle typer op, der ikke delte koloniens mantra omkring fred og kærlighed. De rendte rundt og stillede underlige spørgsmål på gebrokkent engelsk – indtil de pludselig forsvandt.
Og nu her i dag var der et lille fly, der var nødlandet nede på stranden. Man ville jo gerne hjælpe dem – og selv om de alle sammen var squares i jakkesæt og så videre, virkede de fleste af dem såmænd som OK typer. Men kolonien lå jo ret afsides, og nogle af beboerne var måske en smule paranoide: var det i virkeligheden nogen, der var ude efter deres hash? Eller efter draft dodgers? Eller lå der endnu mere bag?

Dette KUNNE have været et live-scenarie for 40-50 spillere; men de fleste af dem ville ikke have andet at gøre end at ryge hash og skrive digte. I stedet er det et intrigescenarie for 6 spillere og en spilleder. Det kan ikke udelukkes, at der forekommer terninger.

Spillet på

Vintersol (2013)


Indsend rettelser for denne side