Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

En tidlig julemorgen

Genre: Efterforskning

Af

✏️Thomas Jakobsen

Foromtale

Historien om en familie, der har det hele - penge, kærlighed, had og intriger. En cocktail der vil få en anstændig mand til at tørste eftet en straight whisky og en kvinde, der ikke stiller spørgsmål. Men sådan er livet ikke, og der er ingen vej uden om. Omkring os sitrer byen, dens gamle mure er fugtige og rundt omkring er flere af ruderne i ejendomme på den anden side af gyden tomme, uden lys – som det hakkede smil, der kendetegner en hærdet prize fighter. Sneen falder tungt, og som døden selv var på besøg, sænker stilheden sig over byen.

Sandheden er derude, siger de. Men er sandheden værd at finde? Til tider minder den mest om en gammel køter, der for længst skulle være aflivet, men ligger lænket til det gamle hundehus, og hver aften gør trodsigt af månen.

Fra radioen lyder endnu en af de monotome Julesange, der skal få os til at tænke på det gode i livet. Jeg tænker mest på, at jeg fandt sangerinden sidste jul på hendes hotelværelse med en nål I armen, ikke klædt i andet end bræk og en krøllet nissehue . Det var den samme sang, der lød fra grammafonen.

Jeg skodder endnu en smøg i det allerede overfyldte askebæger. Filtrene ligger rodet, som en stor bunke af patronhylstre. Smøger er farlige for
helbredet, men det er mm .45 også. Den hænger tungt under armen Der hvor jeg sveder mest. Skjorten er våd af sved. Forventningens sved. Det er på tide at begynde ...

Genre: Noir

Spillet på

Confekt IIa (1999)


Indsend rettelser for denne side